Audio/Visual Electronics Wired up? Everyone's got some sort of electrical modification... let's hear about it here.

2010 Accord Coupe AUX button not responding

  #1  
Old 01-11-2013, 01:46 PM
Thread Starter
Join Date: Jan 2013
Location: Ellensburg
Posts: 1
Default 2010 Accord Coupe AUX button not responding

Hi yall.

So Im new to the forums and hopefully someone has some insight. Recently and for whatever reason the AUX button on my radio unit will not even respond anymore. This sucks royally because I only listen to my zune in the car. All other buttons I.e. am/fm, cd, xm all work. I have tried disconnecting the battery and resetting the radio.

Could it be a fuse. I have no experience with those so Im hoping maybe someone has an answer. Thanks.
 
  #2  
Old 01-14-2013, 10:12 PM
keep_hope_alive's Avatar
Super Moderator
Join Date: Dec 2009
Location: Quad Cities, IL
Posts: 3,207
Default

not a fuse. note that it will only choose AUX when it sees a connection - which can point to a bad cable between your player and the car. swap cables, then try a different portable music player (As the Zune headphone jacks are known for issues over time - i've fixed a few).
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
ses01
Audio/Visual Electronics
4
06-29-2014 04:49 PM
arkini
Audio/Visual Electronics
7
03-06-2012 12:43 AM
euro03
Audio/Visual Electronics
0
08-22-2009 03:18 AM
dhenderson
Audio/Visual Electronics
2
06-13-2009 08:48 PM
Pearl
Audio/Visual Electronics
9
02-28-2008 04:19 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 2010 Accord Coupe AUX button not responding


Advertising

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.