Audio/Visual Electronics Wired up? Everyone's got some sort of electrical modification... let's hear about it here.

Wire diagrams..

  #1  
Old 02-02-2009, 04:38 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2007
Location: o.c/fresno ca
Posts: 263
Default Wire diagrams..

does anyone know the wire diagrams to a car..
ignition signal lights
windows ?
 
  #2  
Old 02-02-2009, 04:41 PM
finch13's Avatar
Been Around A Long Time Member
Join Date: Jun 2007
Location: St. Paul, MN
Posts: 7,381
Default

Sounds like you're wiring an alarm, am I right?

Some places offer them free online and some places charge $6.99 for a full vehicle diagram. The ones that are free are usually for security or audio, the full one should be everything.
 
  #3  
Old 02-02-2009, 04:42 PM
live2rice's Avatar
Super Moderator
Join Date: Oct 2006
Location: Alaska
Posts: 8,713
  #4  
Old 02-02-2009, 04:45 PM
finch13's Avatar
Been Around A Long Time Member
Join Date: Jun 2007
Location: St. Paul, MN
Posts: 7,381
Default

I forgot about that site from my 5th gen days...
 
  #5  
Old 02-02-2009, 04:48 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2007
Location: o.c/fresno ca
Posts: 263
Default

thanks guys...
yea im getting an alarm and im putting my pop locks and im working on making da car turn on wit a button or remote dont know yet
just wanted to make sure i had the right wires....lol
 
  #6  
Old 02-02-2009, 04:52 PM
finch13's Avatar
Been Around A Long Time Member
Join Date: Jun 2007
Location: St. Paul, MN
Posts: 7,381
Default

S2000 push button start only please. Like $44 from the dealer or HandA. Make sure you don't park in first gear (like me), I've heard stories of MT cars hopping down the street/through garage doors because of that.

Yay door poppers! My grandpas street rod has 'em!
 
  #7  
Old 02-02-2009, 04:53 PM
live2rice's Avatar
Super Moderator
Join Date: Oct 2006
Location: Alaska
Posts: 8,713
Default

Most remote start systems for M/T make it so it cant be set if its in gear.
 
  #8  
Old 02-02-2009, 04:56 PM
finch13's Avatar
Been Around A Long Time Member
Join Date: Jun 2007
Location: St. Paul, MN
Posts: 7,381
Default

Originally Posted by live2rice View Post
Most remote start systems for M/T make it so it cant be set if its in gear.
Ultimate Electronics told me it was impossible. I dunno how it would sense it's in gear? The clutch switch would definitely need to be bypassed though.
 
  #9  
Old 02-02-2009, 05:00 PM
Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2007
Location: o.c/fresno ca
Posts: 263
Default

lmao yeah u can have the car start in first gear..
my moms just told me a old child hood friend had it on first gear his son was playing with the car keys and the car started up and went thru the fence good thing they live in the fields and no1 got hurt but he recked his 2004 civic..but the kid is 1in a half and already has a crash on his record....lmao
yeah ima go look at the s2000 start up button but then i dont want it to be visible just a lil hidden for my personal use...=)
 
  #10  
Old 02-02-2009, 05:02 PM
live2rice's Avatar
Super Moderator
Join Date: Oct 2006
Location: Alaska
Posts: 8,713
Default

My cd7 had/has a remote start. In order to set it up to be remote started, before you shut the car off when you park it you have to put it in neutral with the ebrake on and you will hear it make 2 clicks. Then you take the key out and the car remains running and then when you close the door it shuts off and locks and is ready to be remote started.
 

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Wire diagrams..


Advertising

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.