Engine & Internal Chat about beefing up your engine's insides here.

F22b1 head on F22b2 block???

  #1  
Old 12-13-2009, 09:56 PM
Almost A Senior Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2009
Location: Littlerock, CA
Posts: 277
Default F22b1 head on F22b2 block???

Is it really possible, I know I would have to tap in a oil line for vtec, but would I be able to just have the car working without having vtec fully functional ?

-thanks
 
  #2  
Old 12-15-2009, 06:42 PM
KevinAccord's Avatar
Been Around A Long Time Member
Join Date: Apr 2007
Location: Puerto Rico
Posts: 1,172
Default

it will be like unplugging the vtec... should work
 
  #3  
Old 12-16-2009, 06:49 PM
Almost A Senior Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2009
Location: Littlerock, CA
Posts: 277
Default

Has anybody done it and knows if it absoluty works, I don't want to take a shot in the dark.
 
  #4  
Old 03-26-2012, 04:42 AM
Join Date: Mar 2012
Posts: 4
Default

Ever find out? I'm about to do the same thing. Not by choice, just out of options.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
littledrakon
Off Topic
38
04-30-2013 02:55 AM
mikeym3693
Engine & Internal
2
12-08-2012 11:53 PM
elmerochingon
Engine & Internal
2
10-25-2012 10:21 PM
Joel Perez
Engine & Internal
10
10-24-2012 04:40 PM
mist3rm0
Engine & Internal
4
10-07-2008 05:31 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: F22b1 head on F22b2 block???


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.