Audio/Visual Electronics Wired up? Everyone's got some sort of electrical modification... let's hear about it here.

06 accord new stereo install no fm/am

  #1  
Old 02-08-2012, 11:08 AM
Thread Starter
Join Date: Feb 2012
Location: Utah
Posts: 5
Default 06 accord new stereo install no fm/am

I installed a sony deck in my 06 accord and i bought the kit that puts the new stereo in the cubby down below the stock stereo, kit came with a wiring harness that just plugs into the stock radio wiring and allows the display for the stock stereo to stay on and still see the ac and heater controls.

Only problem is i can't figure out how to get any fm or am signal. everything else works great. sound is great when i hook up my ipod and i hooked up all the wires to their appropriate colors.

Would really appreciate any help.
 
  #2  
Old 02-08-2012, 12:14 PM
JimBlake's Avatar
Super Moderator
Join Date: May 2006
Location: Wisconsin
Posts: 17,449
Default

Got the antenna hooked up??

I'll move this over to A/V Elect. where you'll probably get a real answer.
 
  #3  
Old 02-08-2012, 12:16 PM
TexasHonda's Avatar
Super Moderator : And A Texan
Join Date: Feb 2007
Location: Katy, TX
Posts: 9,651
Default

Did you reconnect the antenna to the radio? Had to ask.

Otherwise, bad radio seems possible.

good luck
 
  #4  
Old 02-08-2012, 12:44 PM
Thread Starter
Join Date: Feb 2012
Location: Utah
Posts: 5
Default

Yes i hooked up the blue wire that is for the antenna, that is what you are talking about right?
 
  #5  
Old 02-08-2012, 01:31 PM
Senior Member Stereo Guru..Almost A Mod :)
Join Date: Feb 2011
Location: louisiana
Posts: 862
Default

no the blue wire is a different type of antena. it should be a black coaxil like wire that plugs into the back of the head unit.
 
  #6  
Old 02-08-2012, 01:37 PM
Thread Starter
Join Date: Feb 2012
Location: Utah
Posts: 5
Default

oh okay I will look for that thanks!!
 
  #7  
Old 02-08-2012, 01:52 PM
Thread Starter
Join Date: Feb 2012
Location: Utah
Posts: 5
Default

where is that wire? is it hooked to the stock stereo and you just unplug it and plug it into the new stereo?? I'm having trouble finding it
 
  #8  
Old 02-08-2012, 02:06 PM
Thread Starter
Join Date: Feb 2012
Location: Utah
Posts: 5
Default

I found it thanks guys!!
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
TOMMYgunn017
General Tech Help
6
03-07-2011 01:00 PM
Cobrajay
Audio/Visual Electronics
6
10-03-2007 10:36 AM
drewdin
Audio/Visual Electronics
7
07-04-2007 10:08 PM
jprez1980
Audio/Visual Electronics
4
04-03-2007 02:57 PM
wcbzero
Audio/Visual Electronics
1
03-13-2007 08:05 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 06 accord new stereo install no fm/am


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.