Audio/Visual Electronics Wired up? Everyone's got some sort of electrical modification... let's hear about it here.

cd player says "err"

  #2  
Old 12-23-2006, 11:06 PM
t00fatt's Avatar
Been Around A Long Time Member
Join Date: Nov 2006
Location: Miami
Posts: 3,294
Default RE: cd player says "err"

Sounds like the loading mechanism is broken. You really should upgrade the radio to an aftermarket radio anyways.
 
  #4  
Old 12-24-2006, 02:34 AM
t00fatt's Avatar
Been Around A Long Time Member
Join Date: Nov 2006
Location: Miami
Posts: 3,294
Default RE: cd player says "err"

I agree, I had single DIN in my suburban, but I had a flip out in dash so it covered it a bit. You should get a double DIN radio then. There not as common, but they're there.

EDIT: Something like THIS. Its a a good headunit and a good price, even comes with the iPod interface. Before buying a double DIN, verify on here that the stock radio is a true double DIN.
 
  #5  
Old 12-24-2006, 01:38 PM
RTexasF's Avatar
Super Member
Join Date: Nov 2004
Location: Brownsville, TX 78521
Posts: 2,384
Default RE: cd player says "err"

Have you tried the unlock code just for the heck of it? Is a CD stuck in the mechanism?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Jet
General Tech Help
1
01-13-2010 05:12 PM
mzzvix
New Member Area
12
08-03-2007 10:32 PM
kturnerga
Audio/Visual Electronics
2
07-05-2006 01:59 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: cd player says "err"


Advertising

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.