Audio/Visual Electronics Wired up? Everyone's got some sort of electrical modification... let's hear about it here.

Sub not working after adding bass blocker

  #1  
Old 07-26-2012, 04:56 PM
Newest Of Newbies
Thread Starter
Join Date: Jul 2012
Posts: 21
Default Sub not working after adding bass blocker

After installing my sub I added bass blockers to the other speakers in my car and since then the sub will turn on but not produce a sound. Could the bass blockers have caused this?

1997 Honda accord EX
 
  #2  
Old 07-27-2012, 10:27 PM
Member
Join Date: May 2010
Posts: 84
Default

Needs more info. Is your sub amp getting a signal from a line converter?
 
  #3  
Old 07-28-2012, 08:43 AM
keep_hope_alive's Avatar
Super Moderator
Join Date: Dec 2009
Location: Quad Cities, IL
Posts: 3,207
Default

agreed, list the equipment you are running. if you installed bass blockers behind the head unit but use the rear speaker wires to feed a signal to a LOC, the sub won't get a signal.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
frezel
Audio/Visual Electronics
28
09-19-2018 12:06 PM
jcarver6
Audio/Visual Electronics
2
07-15-2013 01:57 PM
BlackKnight
Audio/Visual Electronics
2
10-04-2012 06:36 PM
central34
Audio/Visual Electronics
1
03-16-2011 07:27 PM
liltwevie3
Audio/Visual Electronics
3
04-05-2006 08:22 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Sub not working after adding bass blocker


Advertising

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.