What did you do to your Honda today? - Page 18 - Honda Accord Forum - Honda Accord Enthusiast Forums


Off Topic A place for you car junkies to boldly post off topic.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #171  
Old 11-24-2016, 05:11 AM
TexomaAccord's Avatar
Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Texoma, Texas
Posts: 196
Default

Quote:
Originally Posted by poorman212 View Post
Ok, I give up, who?

I give up too. It wasn't me.. I'm still having nightmares about doing it. I keep trying to pay all my other mechanic buddies to do it, they don't want to touch it. So I just drive around with a brand new wp and tb in the trunk lol
Reply With Quote
  #172  
Old 12-04-2016, 12:45 AM
Senior Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Kimball MI
Posts: 418
Default

Earlier this week I had the wife visit our local dealership, and order me up some small dash light bulbs. My Accord needed a clock and both bulbs in the cruise control switch, while hers needed the odo light and a clock bulb. Got those replaced earlier today, and now everything lights up like it should. Those lights in her car have been out since before we bought in back in Nonember of 2014, but haven't been high on the list for replacement. But using the site, I found out how to replace them. Thanks HAF.
Reply With Quote
  #173  
Old 12-20-2016, 11:29 PM
woody31's Avatar
Almost A Senior Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: texas
Posts: 295
Default

Been cold here,,battery died,,swap battery,,,next day ,,,starter went out,,85 bucks for a rebuild,,original one lasted 20 yrs...
gotta love a Honda...

182614 miles ...cheers,,carry on...
Reply With Quote
  #174  
Old 12-23-2016, 11:59 PM
Senior Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Kimball MI
Posts: 418
Default

Quote:
Originally Posted by woody31 View Post
Been cold here,,battery died,,swap battery,,,next day ,,,starter went out,,85 bucks for a rebuild,,original one lasted 20 yrs...
gotta love a Honda...

182614 miles ...cheers,,carry on...
Been cold here too, damn cold. Ended up digging the Hondas out, so I could move them around to have a place to put any future snow. Well, that and get the Geo out to run thru the salt (dedicated winter beater). Just glad that I really didn't have to go anywhere last week when it was in the sub zero's.
Oh, I did have to replace the blower resistor set up on the wife's car. Glad it was a fairly easy and quick job to do. Just had to remove 2 screws, and unplug it, then plug in the new one and re-install the 2 screws.

Last edited by The Toecutter; 12-24-2016 at 12:02 AM.
Reply With Quote
  #175  
Old 12-24-2016, 02:23 AM
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 1
Question 1990 honda accord f22a4 loses power and wants to stall out

Well guys have a bit of a problem. I just recently got this honda nothing was wrong with it just had check engine light but ran fine. F22a4 std 5 speed. 2 weeks ago i started having problems with it after i let it get to empty. It would stall out to dying sometimes also rough idle on warm or cold starts. I installed a different throttle body new main relay issue was fixed but, it brought other issues though. Now it starts fine no rough idle smokes but the main issue while shifting any gear i cant get it to go over 4000 rpms it stalls out looses power. Have to downshift to accelerate to get to desired speed replaced gas filter today it did the same thing. what could it be?
Reply With Quote
  #176  
Old 12-27-2016, 10:57 PM
woody31's Avatar
Almost A Senior Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: texas
Posts: 295
Default

Quote:
Originally Posted by 90hondaaccord View Post
Well guys have a bit of a problem. I just recently got this honda nothing was wrong with it just had check engine light but ran fine. F22a4 std 5 speed. 2 weeks ago i started having problems with it after i let it get to empty. It would stall out to dying sometimes also rough idle on warm or cold starts. I installed a different throttle body new main relay issue was fixed but, it brought other issues though. Now it starts fine no rough idle smokes but the main issue while shifting any gear i cant get it to go over 4000 rpms it stalls out looses power. Have to downshift to accelerate to get to desired speed replaced gas filter today it did the same thing. what could it be?
The fue pump has a screen,,sock,,on the end,,the issue began after you let it run to empty,,i would say ,,time to replace the pump and screen,,,
Reply With Quote
  #177  
Old 02-13-2017, 07:22 PM
poorman212's Avatar
Super Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Youngsville, NC
Posts: 11,715
Default

Didn't actually do anything today but I did score a new OE positve battery cable for the 89 LXi
Reply With Quote
  #178  
Old 06-17-2017, 10:43 AM
poorman212's Avatar
Super Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Youngsville, NC
Posts: 11,715
Default

I hate it when I get bored........noticed a little gas smell from the old ford after running it for a bit......so this happens, now I'm waiting on the rebuild kit to show up so I might remember how it all goes back together

I don't think the thing has been apart for many moons - every gasket/o-ring I got to was hard as a rock......is that a dark spot or an o-ring, oh snap that was an o-ring that is now hard plastic I'm surprised there was any gas going into the engine vs coming out on top of it

The wife has been real happy with carb pieces laying around the den for the last week. According to "shipping" the kit should be here today so I might start putting it all back together tonight/tomorrow.

Then I'll have to dig up the old vac gauge and see if I can "ear tune/adjust" it - I just need to get it close, this isn't even a daily driver and no where near a performance thing....remember I call this thing my dump truck
Attached Thumbnails
What did you do to your Honda today?-dscn8906.jpg  
Reply With Quote
  #179  
Old 12-06-2017, 08:14 PM
TexomaAccord's Avatar
Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Texoma, Texas
Posts: 196
Default

I dropped the engine and trans from under the car on my 97 honda v6

Last edited by TexomaAccord; 12-14-2017 at 08:29 PM.
Reply With Quote
  #180  
Old 12-14-2017, 08:24 PM
TexomaAccord's Avatar
Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Texoma, Texas
Posts: 196
Default

I tore apart my engine and cleaned parts up and removed the heads, valves, etc.. took all the solenoids out of the trans, cleaned them and tested. Tested TDC sensor on engine.. Wee fun
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
what have you done to your Accord today? Honda4me Off Topic 258 11-06-2016 09:11 PM
What did you pay for your Accord? al_roethlisberger Off Topic 4 08-29-2014 07:54 PM
What did you do to your accord today? 902drdx Off Topic 30 01-12-2011 10:45 AM
got bored today so i did some painting Jmoney Appearance 16 04-16-2009 02:26 PM
What did you pay for your Accord? gregf Off Topic 21 04-10-2008 11:25 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Advertising

All times are GMT -5. The time now is 01:24 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.