93 Accord EX - no brake lights - Honda Accord Forum - Honda Accord Enthusiast Forums

General Tech Help Good at troubleshooting? Have a non specific issue? Discuss general tech topics here.

93 Accord EX - no brake lights

Reply

 
 
 
  #1  
Old 06-07-2018, 03:57 PM
Thread Starter
Join Date: Jun 2018
Posts: 2
Default 93 Accord EX - no brake lights

I am at a complete loss with this car I have tried every forum and every possible way to word this for google and I still get nothing helpful that we havenít already tried so let me start. A few months ago my brake lights stopped lighting up, we have checked ALL fuses, brake light switch, module, the green/yellow/white wires, bulbs, and the sockets for the bulbs. There is no power running from the brake light switch to the brake lights, and the brake light indicator on the dash doesnít light up to tell me they donít work and we cannot find what to do next here or what else to check. Is there an in-line fuse in the car thatís not in the manual, if so where can it be located because there is nothing I can find about it

a few of the other problems it has that Iím not sure are related would be: 1. occasionally my cruise control will turn on but 99% of the time it does not work at all. The light on the cruise control button does not come on. 2. A few months ago the Turn signals stopped working for a few days (this happened a few times) would not make any noise or even light up on The dash. 3. Cannot get the car out of park without a key in the shift lock.

Please any advice you have would help, weíre completely lost.
 

Last edited by Abby E Williams; 06-07-2018 at 04:02 PM. Reason: Forgot info
Reply With Quote
  #2  
Old 06-07-2018, 06:55 PM
redbull-1's Avatar
Super Moderator
Join Date: Oct 2010
Location: United States
Posts: 6,579
Default

1. Do you have a multi-meter for testing?


2. Also, the brakes light share ground G701. Have you checked the wires going to G701?






3. The brake light failure sensors are also a known weak link.
 
Reply With Quote
  #3  
Old 06-07-2018, 08:23 PM
Thread Starter
Join Date: Jun 2018
Posts: 2
Default

Originally Posted by redbull-1 View Post
1. Do you have a multi-meter for testing?


2. Also, the brakes light share ground G701. Have you checked the wires going to G701?






3. The brake light failure sensors are also a known weak link.

we checked all of that yes. We actually fixed it now. What happened was we tested the brake light switch and it seemed fine, but then we crossed some wires and found out that the brake light switch was actually bad so we replaced it and itís all good
 
Reply With Quote
  #4  
Old 06-08-2018, 11:05 AM
redbull-1's Avatar
Super Moderator
Join Date: Oct 2010
Location: United States
Posts: 6,579
Default

Thanks for reporting back it was fixed. Good to hear.
 
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
joyhaddad
General Tech Help
4
02-15-2017 06:40 PM
jarronn13
General Tech Help
7
03-19-2016 05:53 PM
rudeg
General Tech Help
6
12-31-2015 07:23 PM
csh217
Audio/Visual Electronics
7
04-30-2013 09:03 PM
drive4fun
General Tech Help
1
08-05-2008 08:28 AM


Thread Tools
Search this Thread
Advertising