Audio/Visual Electronics Wired up? Everyone's got some sort of electrical modification... let's hear about it here.

Accord 2009 - Horn Problem

  #1  
Old 07-10-2011, 01:48 AM
Newest Of Newbies
Thread Starter
Join Date: Apr 2007
Posts: 14
Default Accord 2009 - Horn Problem

I have Honda Accord 2009.
Recently i drove through a heavy dust storm and it clogged my horns. They were working but the noise was not the same.
I disconnected them and removed all the sand deposited in it by shaking it only.
When i placed them back and tried.......they are totally dead?

What could be the possible reason?
Where is the fuse located to check it?
 
  #2  
Old 07-12-2011, 12:21 AM
keep_hope_alive's Avatar
Super Moderator
Join Date: Dec 2009
Location: Quad Cities, IL
Posts: 3,207
Default

Possible the wires are reversed Or the ground is not connected.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
mvickky
General Tech Help
3
12-21-2007 11:04 AM
faosh
General Tech Help
3
11-13-2007 04:26 PM
foulmouthedleon
General Tech Help
6
11-11-2007 06:49 PM
Jaeger
General Tech Help
12
10-19-2007 12:48 PM
chronchameleon
General Tech Help
0
05-12-2006 12:47 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Accord 2009 - Horn Problem


Advertising

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.