Engine & Internal Chat about beefing up your engine's insides here.

ECU issue

  #1  
Old 11-21-2009, 06:24 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2009
Location: Florida
Posts: 61
Default ECU issue

I am doing a H22a swap on my 94 Accord and auto to manual swap I am now doing the ECU part. I purchase a P13 ecu to go with th engine but I only have 3 available cables that will plug into it. Am I missing something and do I just disregard the the cables I unplugged from the tranny ecu. please some one get going in the right direction.
 
  #2  
Old 11-21-2009, 10:00 PM
KevinAccord's Avatar
Been Around A Long Time Member
Join Date: Apr 2007
Location: Puerto Rico
Posts: 1,172
Default

im sorry, i can't understand exactly what your problem is... is it that you have a H22 ECU but are missing cables? or is it that you have more cables than places to plug them in?
Either way, you will need to get a diagram for the ecu and find out what each cable is for and pair them w/ the correct orifice...
 
  #3  
Old 11-22-2009, 07:18 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2009
Location: Florida
Posts: 61
Default

I have a P13 ecu that has 4 places to plug in cables. But 94 EX has only 3 available cable to plug into it. So there is 1 empty slot on the ecu.
 
  #4  
Old 11-22-2009, 01:46 PM
finch13's Avatar
Been Around A Long Time Member
Join Date: Jun 2007
Location: St. Paul, MN
Posts: 7,381
Default

Just plug in the main 3, the 4th one is most likely for an auto tranny.
 
  #5  
Old 11-22-2009, 03:01 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2009
Location: Florida
Posts: 61
Default

My wire harness only has 3 cables the ecu has 4 receptacles and my car was originally an automatic I unplugged tcm.
 

Last edited by CD7jay; 11-22-2009 at 03:04 PM. Reason: correcting the post
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
live2rice
PRIVATE For Sale / Trade Classifieds
7
09-20-2012 02:26 PM
Cubeman
General Tech Help
4
07-23-2012 12:40 PM
zZHellBlazerZz
General Tech Help
23
06-15-2011 10:12 AM
art vandelay
General Tech Help
3
08-02-2010 09:29 AM
rhinotechie
General Tech Help
0
08-07-2005 09:45 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: ECU issue


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.