Audio/Visual Electronics Wired up? Everyone's got some sort of electrical modification... let's hear about it here.

some thing wrong with my audio

  #1  
Old 04-08-2007, 05:33 PM
Thread Starter
Join Date: Mar 2007
Location:
Posts: 140
Default some thing wrong with my audio

i have no idea what happen. i just use the air pump through the 12v in the car to pump some air in my tire and all of a sudden it just went out. then i try my radio, nothing work. it didnt even turn on. my car turn on normal, everything is fine but my radio not on why?
 
  #2  
Old 04-08-2007, 05:36 PM
deserthonda's Avatar
Been Around A Long Time Member
Join Date: Dec 2005
Location: In The Desert ( Sahara ? )
Posts: 4,754
Default RE: some thing wrong with my audio

Most likely it blew a fuse ....

Here we go again.....[:@][:@]....... input year and model in your signature . so members who are trying to help you know what animal we are talking about
 
  #3  
Old 04-08-2007, 05:38 PM
Thread Starter
Join Date: Mar 2007
Location:
Posts: 140
Default RE: some thing wrong with my audio

sory dude 1998 accord ex
 
  #4  
Old 04-08-2007, 05:43 PM
Thread Starter
Join Date: Mar 2007
Location:
Posts: 140
Default RE: some thing wrong with my audio

but where is the fuse locate?
 
  #5  
Old 04-08-2007, 06:23 PM
Join Date: Mar 2007
Location:
Posts: 47
Default RE: some thing wrong with my audio

Check your owners manual. There will be a fuse diagram/listing in tehre that tells you where the fuse is located and what fuse controls what.
 
  #6  
Old 04-08-2007, 06:41 PM
deserthonda's Avatar
Been Around A Long Time Member
Join Date: Dec 2005
Location: In The Desert ( Sahara ? )
Posts: 4,754
Default RE: some thing wrong with my audio

ORIGINAL: badxdawgx818

but where is the fuse locate?
Input year and model in your signature.. v6 or 4cyl , 2 or 4 drs
this is the last time i will help you ,unless you input the info in your sign, that way we do not have to ask you again should you need future help and i am not trying to be an a**hole..

Anyho chk these 2 fuses ,
,1 is fuse # 8 , 7.5 amps located in the underdash driver fuse box
the other located in the passenger under dash fuse box,, # 9, 20 amps ..
if either is blown .replace and retry ..
 
  #7  
Old 04-08-2007, 06:51 PM
Thread Starter
Join Date: Mar 2007
Location:
Posts: 140
Default RE: some thing wrong with my audio

thanks let me check
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
lakario
Audio/Visual Electronics
1
08-10-2012 03:29 PM
hiphophead
PRIVATE For Sale / Trade Classifieds
0
06-30-2011 07:59 AM
jonojo
Audio/Visual Electronics
6
02-19-2009 01:29 PM
tru_44
Audio/Visual Electronics
3
07-16-2007 10:23 PM
HundaAccode
Tires & Wheels
8
06-11-2007 08:09 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: some thing wrong with my audio


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.